Du er landet på Liggeunderlag.dk, det helt rigtige sted at finde Mil-Tec sovepose. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Mil-Tec sovepose tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Mil-Tec Sovepose til Forår/Efterår (Oliven, One Size)

  • Dagens pris: 1349,- kr.
  • Fundet hos Army Star
  • Mærke: Mil-Tec

Sidste produkt på vores liste er Mil-Tec Sovepose til Forår/Efterår (Oliven, One Size) som vi har fundet til 1349,- hos Army Star.

Forhandlerens beskrivelse:
Sovepose til overgangssæsonnerne (forår og efterår) og milde vinternætter i høj kvalitet.
God kvalitetssovepose til kølige nætter ned til 0 grader (ekstrem temp.: -10 grader).
Soveposen har myggenet, samt forstærket og vandtæt fodenende og bund.
Soveposen…

Se hos Army Star ❯❯

Flere produkter.

De 1 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Mil-Tec sovepose i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Mil-Tec sovepose:

Dyreste Mil-Tec Sovepose på listen er Mil-Tec Sovepose til Forår/Efterår (Oliven, One Size) fra Army Star med en pris på 1349.00. Billigste udvalgte Sovepose er Mil-Tec Sovepose til Forår/Efterår (Oliven, One Size) som du kan købe for 1349.00 hos Army Star. Forskellen på de to priser er 0 kr. – de 1 Mil-Tec Sovepose vi har fundet koster i gennemsnit 1349 kr.
Ovenstående Mil-Tec Sovepose data og priser er hentet fra 1 butikker (Army Star). Alle Mil-Tec Sovepose tilbud er opdateret i dag 05-07-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Sovepose guides:

Fandt du ikke det rigtige Sovepose blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Sovepose: