Du er landet på Liggeunderlag.dk, det helt rigtige sted at finde Klymit liggeunderlag. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Klymit liggeunderlag tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Klymit Static V Lang Liggeunderlag Grøn

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos RejseGear.dk.

Her kan “Klymit Static V Lang Liggeunderlag Grøn” fås til 799,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Her får du et budgetvenligt letvægtsliggeunderlag, der er perfekt til dit næste eventyr.  Klymit liggeunderlaget er ekstrem let at anvende og hurtigt at puste op.
Det tager faktisk kun 10-15 fulde pust, før du står med en liggeklar Klymit. Liggeunderla…

Se hos RejseGear.dk ❯❯

2: Klymit Static V Luxe SL Liggeunderlag

  • Dagens pris: 1399,- kr.
  • Fundet hos RejseGear.dk
  • Mærke: Klymit

Anden anbefaling har vi fundet hos RejseGear.dk, hvor du kan købe Klymit Static V Luxe SL Liggeunderlag til kun 1399,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
— Vægt 595 g Længde 198 cm Bredde 69 cm Tykkelse 9 cm Pakkemål 22 x 13 cm Materiale 30D Polyester R-værdi 1,5…

Se hos RejseGear.dk ❯❯

3: Klymit Insulated Double V Liggeunderlag Orange

  • Dagens pris: 1699,- kr.
  • Fundet hos RejseGear.dk
  • Mærke: Klymit

Næste anbefaling er “Klymit Insulated Double V Liggeunderlag Orange”.

Dagens bedste tilbud på “Klymit Insulated Double V Liggeunderlag Orange” har vi fundet hos RejseGear.dk hvor prisen lige nu er 1699,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Hvis jeres plan var at sætte to liggeunderlag side om side, så kan du droppe idéen igen med dette vidunder.  Her får du en dobbeltudgave af den populære V model fra Klymit. Liggeunderlaget er formet med V-kamre på baggrund af en body-mapping teknologi….

Se hos RejseGear.dk ❯❯

4: Klymit Insulated V Ultralite SL Liggeunderlag

  • Dagens pris: 1199,- kr.
  • Fundet hos RejseGear.dk
  • Mærke: Klymit

Sidste produkt på vores liste er Klymit Insulated V Ultralite SL Liggeunderlag som vi har fundet til 1199,- hos RejseGear.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
  — Vægt 454 g Længde 183 cm Bredde 51 cm Tykkelse 6 cm Pakkemål 18 x 11 cm Materiale 30D Polyester R-værdi 4,4…

Se hos RejseGear.dk ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Klymit liggeunderlag i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Klymit liggeunderlag:

Dyreste Klymit Liggeunderlag på listen er Klymit – Klymaloft Liggeunderlag Dobbel fra GrejFreak.dk med en pris på 2385.00. Billigste udvalgte Liggeunderlag er Klymit Static V Kort Liggeunderlag Grøn som du kan købe for 599.00 hos RejseGear.dk. Forskellen på de to priser er 1786 kr. – de 4 Klymit Liggeunderlag vi har fundet koster i gennemsnit 5213.25 kr.
Ovenstående Klymit Liggeunderlag data og priser er hentet fra 3 butikker (RejseGear.dk, OutdoorPro.dk, GrejFreak.dk). Alle Klymit Liggeunderlag tilbud er opdateret i dag 04-07-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Liggeunderlag guides:

Fandt du ikke det rigtige Liggeunderlag blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Liggeunderlag: